Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧廣賢
Tang Kong-Yin
 
Filmography (1983-2015)
 
  美術 (22 films)
    三闖少林 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    風流冤鬼 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    尖東梟雄 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    俾鬼捉 (1986)    
    特異女朋友 (1993)    
    708090之深圳戀歌 (2015)    
  燈光 (1 film)
    弟子也瘋狂 (1985)