Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
彭允中
Pang Wan-Chung
 
Filmography (1975-1991)
 
  副導演 (13 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    邪鬥邪 (1980)    
    邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    變色的女人 (1981)    
    蠱 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    至尊神偷 (1984)    
    中華戰士 (1987)    
    情定威尼斯 (1991)    
    棋王 (1991)    
  場記 (9 films)
    古之色狼 (1975)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    姦魔 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    殺絕 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)