Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余婉菲
Yu Yuen-Fei  ♀





 
Filmography (1951-1985)
 
  演員 (65 films)
    禁婚記 (1951)    
    神鬼人 (1952)    
    血濺金沙灣 (1952) ... 愛娜
    百寶圖 (1953) ... 安娜
    青春頌 (1953) ... 女同學乙
    枇根巷 (1953) ... 歌女丙
    中秋月 (1953) ... 三少奶奶
    化身艷影 (1953)    
    喬遷之喜 (1954) ... 經理太太
    燕雙飛 (1954) ... 迎親太太
    闔第光臨 (1955)    
    少奶奶之謎 (1956) ... 三姑
    太太傳奇 (1957) ... 俞太太
    鸞鳳和鳴 (1957)    
    眼兒媚 (1958) ... 陳太太
    小咪趣史 (1958)    
    夫妻經 (1958) ... 女同學甲
    有女懷春 (1958) ... 毛曼麗
    搶新郎 (1958) ... 縣官太太
    阿Q正傳 (1958) ... 趙太太
    午夜琴聲 (1959) ... 張小咪
    王老五添丁 (1959)    
    小月亮 (1959) ... 劉母
    雙喜臨門 (1959)    
    青春幻想曲 (1959) ... 姑母
    真假千金 (1959) ... 嚴太太
    香閨春情 (1960) ... 女工
    情投意合 (1960) ... 朱母
    王老虎搶親 (1960) ... 王老虎
    佳人有約 (1960)    
    滿園春色 (1961)    
    華燈初上 (1961)    
    我們要結婚 (1962) ... 四嫂
    糊塗姻緣 (1962)    
    鍍金世界 (1962) ... 素芳母
    四美圖 (1963) ... 顧太太
    樑上君子 (1963)    
    高處不勝寒 (1964) ... 胖太太
    三笑 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    艷遇 (1965) ... 素英母
    含苞待放 (1966)    
    天堂春夢 (1966) ... 林母
    我來也 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    白領麗人 (1967) ... 湯太太
    離婚之喜 (1967) ... 孫菲菲
    迎春花 (1968)    
    社會棟樑 (1968)    
    迴末傳奇 (1968) ... 陳太太
    三劍客 (1969) ... 王祖母
    五福臨門 (1969) ... 伍妻
    少男少女 (1969)    
    姻緣道上 (1969) ... 二嬸
    天堂奇遇 (1970) ... 刁妻
    艇 (1972) ... 四姑
    大風浪 (1976)    
    蕩寇群英 (1978)    
    巴士奇遇結良緣 (1978) ... 包租婆
    通天臨記 (1979)    
    小鬼靈精 (1979)    
    錯有錯著 (1980)    
    財神到 (1981)    
    爵士駕到 (1985) ... 楊家傭人