Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林海林
Lim Hae-Rim  ♂
Aliases:  林海,  임해림





 
Filmography (1967-1982)
 
  演員 (19 films)
    黃昏的劍客 (1967)    
    太監 (1968)    
    刀光劍影盲女劍 (1969)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    中原第一劍 (1971)    
    毒火神掌 (1971)    
    不共戴天 (1972)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    密命客 (1976)    
    特命 (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    少林寺黑豹 (1977)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    萬人斬 (1980)    
    高手過招 (1980)    
    武林惡人傳 (1980)    
    雙龍 (1981)    
    解決士 (1982)