Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關英全
Kuan Ying-Chuen
Aliases:  關應全
 
Filmography (1969-1991)
 
  燈光 (67 films)
    死角 (1969)    
    保鏢 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    大盜歌王 (1969)    
    鐵手無情 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    新獨臂刀 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    馬永貞 (1972)    
    惡客 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    警察 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    朋友 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    馬哥波羅 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    五毒 (1978)    
    賣命小子 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979)    
    少林與武當 (1980)    
    鐵旗門 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    叉手 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    五遁忍術 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    三闖少林 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    尖東梟雄 (1985)    
    義本無言 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    盡訴心中情 (1988)    
    忠奸盜 (1991)