Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王中磊
Wang Zhong-Lei  ♂



 
Filmography (1999-2018)
 
  製片 (26 films)
    夜宴 (2006)    
    雞犬不寧 (2006)    
    李米的猜想 (2008)    
    非誠勿擾 (2008)    
    風聲 (2009)    
    線人 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    全城熱戀 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    星空 (2011)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    畫皮II (2012)    
    逆戰 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    狄仁傑之神都龍王 (2013)    
    軍中樂園 (2014)    
    三城記 (2015)    
    命中注定 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
    英倫對決 (2017)    
    美好的意外 (2017)    
  監製 (29 films)
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    尋槍 (2002)    
    我心飛翔 (2003)    
    天地英雄 (2003)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    手機 (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    功夫 (2004)    
    可可西里 (2004)    
    短信一月追 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    理發師 (2006)    
    墨攻 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    心中有鬼 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    開心魔法 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    1942 (2012)    
    愛 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    香港仔 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
  演員 (1 film)
    沒完沒了 (1999)    
  策劃 (1 film)
    手足情深 (2002)    
  執行監製 (5 films)
    尋槍 (2002)    
    集結號 (2007)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    全球熱戀 (2011)    
    有一天 (2014)    
  出品人 (13 films)
    大腕 (2001)    
    追影 (2009)    
    風聲 (2009)    
    茅山道士 (2015)    
    失孤 (2015)    
    喪屍大戰僵屍 (2015)    
    山炮進城 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    命中注定 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    超能太監 (2016)    
    山炮進城2 (2016)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)