Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王中磊
Wang Zhong-Lei  ♂



 
Filmography (1999-2019)
 
  總製片人 (6 films)
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    控城計 (2013)    
    天降雄獅 (2015)    
    三城記 (2015)    
    紐約紐約 (2016)    
  製片 (19 films)
    雞犬不寧 (2006)    
    夜宴 (2006)    
    非誠勿擾 (2008)    
    李米的猜想 (2008)    
    風聲 (2009)    
    唐山大地震 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    星空 (2011)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    1942 (2012)    
    畫皮II (2012)    
    狄仁傑之神都龍王 (2013)    
    軍中樂園 (2014)    
    命中注定 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    英倫對決 (2017)    
    美好的意外 (2017)    
  行政監製 (1 film)
    催眠裁決 (2019)    
  策劃 (1 film)
    手足情深 (2002)    
  執行監製 (4 films)
    尋槍 (2002)    
    集結號 (2007)    
    全球熱戀 (2011)    
    有一天 (2014)    
  出品人 (15 films)
    大腕 (2001)    
    風聲 (2009)    
    追影 (2009)    
    茅山道士 (2015)    
    失孤 (2015)    
    喪屍大戰僵屍 (2015)    
    山炮進城 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    命中注定 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    超能太監 (2016)    
    山炮進城2 (2016)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
    雲南蟲谷 (2018)    
  監製 (26 films)
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    尋槍 (2002)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    手機 (2003)    
    我心飛翔 (2003)    
    天地英雄 (2003)    
    可可西里 (2004)    
    功夫 (2004)    
    天下無賊 (2004)    
    短信一月追 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    墨攻 (2006)    
    寶貝計劃 (2006)    
    理發師 (2006)    
    心中有鬼 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    愛 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    太平輪(上) (2014)    
    香港仔 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
  總監製 (3 films)
    遊龍戲鳳 (2009)    
    開心魔法 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
  演員 (1 film)
    沒完沒了 (1999)    
  製片人 (3 films)
    線人 (2010)    
    全城熱戀 (2010)    
    逆戰 (2012)