Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王中軍
Wang Zhong-Jun  ♂

 
Filmography (1999-2018)
 
  監製 (3 films)
    大腕 (2001)    
    尋槍 (2002)    
    集結號 (2007)    
  製片 (5 films)
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    天地英雄 (2003)    
    英倫對決 (2017)    
  執行監製 (3 films)
    非誠勿擾 (2008)    
    愛 (2012)    
    1942 (2012)    
  出品人 (60 films)
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    手足情深 (2002)    
    我心飛翔 (2003)    
    天地英雄 (2003)    
    手機 (2003)    
    卡拉是條狗 (2003)    
    天下無賊 (2004)    
    功夫 (2004)    
    可可西里 (2004)    
    短信一月追 (2005)    
    情癲大聖 (2005)    
    寶貝計劃 (2006)    
    墨攻 (2006)    
    夜宴 (2006)    
    雞犬不寧 (2006)    
    集結號 (2007)    
    心中有鬼 (2007)    
    李米的猜想 (2008)    
    功夫之王 (2008)    
    風聲 (2009)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    追影 (2009)    
    全城熱戀 (2010)    
    非誠勿擾2 (2010)    
    線人 (2010)    
    唐山大地震 (2010)    
    西風烈 (2010)    
    狄仁傑之通天帝國 (2010)    
    星空 (2011)    
    新少林寺 (2011)    
    開心魔法 (2011)    
    老夫子之小水虎傳奇 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    全球熱戀 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    狄仁傑之神都龍王 (2013)    
    有一天 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)    
    太平輪(上) (2014)    
    前任攻略 (2014)    
    三城記 (2015)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    奔跑吧! (2015)    
    少年班 (2015)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    命中注定 (2015)    
    我不是潘金蓮 (2016)    
    陸垚知馬俐 (2016)    
    紐約紐約 (2016)    
    美好的意外 (2017)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)