Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
肥英
Fei Ying (1)  ♂
Aliases:  陳錦英,  陳英,  李英





 
Filmography (1957-1972)
 
  動作設計 (1 film)
    娘子軍封王 (1960)    
  演員 (71 films)
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    猩猩王大戰黃飛鴻 (1960) ... 爪牙乙
    秘密三女探 (1960)    
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 岳夫人
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    天下第一劍(下集) (1961) ... 鐵背峰龍駝子
    黃飛源大破五虎陣 (1961) ... 爪牙乙
    太平天國女英雄 (1961)    
    劍影恩仇錄 (1962) ... 獨龍尊者-魏剛
    黑海擒凶 (1962) ... 歹徒
    連環謀殺案 (1962)    
    神秘兇殺案 (1962)    
    飛劍神龍 (1963)    
    瓊花淚 (1963) ... 周氏
    碧血金釵(下集) (1963) ... 矮叟
    碧血金釵(上集) (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    雷電天仙劍 (1963)    
    萬劍之王 (1963) ... 寅卯
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    南龍北鳳 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    神龍五虎將 (1964) ... 爪牙
    七煞掌 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964) ... 白髮魔
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    天從人願 (1964) ... 癩皮狗
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 追魂矮煞
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    密碼間諜戰 (1964)    
    白骨魔鞭 (1964)    
    糊塗大偵探 (1965) ... 大隻九
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    鐵劍朱痕(上集) (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965)    
    紫電神風劍 (1965)    
    荒江三女俠 (1965)    
    聖劍風雲(上集) (1965) ... 矮頭陀
    濟公鬥八仙 (1966)    
    邊城三俠 (1966)    
    中原奇俠 (1966)    
    貓眼女郎 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    斷腸劍 (1967)    
    藍色夜總會 (1967)    
    琴劍恩仇 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    奪命刀 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    方世玉三打木人巷 (1968)    
    藍鷹 (1968)    
    江湖第一劍 (1969)    
    飛賊白菊花 (1969)    
    小武士 (1969)    
    插翅虎 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    仇連環 (1972)