Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
權成榮
Kwon Sung-Young  ♂
Aliases:  權盛榮,  권성룡





 
Filmography (1980-1993)
 
  動作設計 (1 film)
    關東太陽會 (1993)    
  演員 (18 films)
    猿搴 (1980)    
    八代醉拳 (1981)    
    神腿迷蹤手 (1981)    
    少林寺廚房長 (1981)    
    怪招道士 (1981)    
    少林十大女傑 (1981)    
    女愛拳 (1982)    
    山東물장수 (1982)    
    師兄師弟 (1982)    
    山東飯店 (1983)    
    廣東毒蛇 (1983)    
    山東女子물장수 (1983)    
    殭屍訓練營 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    第二死罪 (1989)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    蠍子戰士 (1992)    
    關東太陽會 (1993)