Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李英(1)
Lee Ying (5)  ♂





 
Filmography (1950-1971)
 
  副導演 (4 films)
    長巷 (1956)    
    七七敢死隊 (1965)    
    小翠 (1970)    
    真假千金 (1971)    
  製片 (1 film)
    女人世界 (1952)    
  導演 (15 films)
    香島美人魚 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    霧香港 (1952)    
    澳門大血案 (1952)    
    此恨綿綿 (1952)    
    浴室艷屍 (1952)    
    喜相逢 (1952)    
    女人世界 (1952)    
    風流魔王 (1953)    
    神犬喋血記 (1953)    
    濟公傳 (1954)    
    萬花戲媚 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956)    
    夜半歌聲 (1956)    
  演員 (74 films)
    浴室艷屍 (1952) ... 陳探長
    風流魔王 (1953) ... 秦探長
    碧血黃花 (1954)    
    楊娥 (1955) ... 吳三桂
    金縷衣 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    唐伯虎與秋香 (1956) ... 太師華洪山
    夜半歌聲 (1956)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    野火 (1957) ... 翁錫章
    恰恰姑娘 (1957) ... 姊夫
    愛與罪 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    呂四娘 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 劉順風
    天地有情 (1958)    
    望鄉 (1958)    
    丹鳳街 (1958)    
    珊瑚 (1958)    
    俏冤家 (1958)    
    新娘假期 (1959)    
    慾海情花 (1959)    
    青春兒女 (1959) ... 孫父
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    二八佳人 (1959)    
    風雨歸舟 (1959)    
    紅男綠女 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 京戲教師
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    南北姻緣 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    女婷玉火海殲仇 (1961) ... 花太歲
    冷暖人間 (1961)    
    楊貴妃 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    武則天 (1963)    
    荷花 (1963) ... 沈督軍
    人之初 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    玉堂春 (1964) ... 柳子美
    一毛錢 (1964) ... 胡院長
    西太后與珍妃 (1964) ... 肅順
    王昭君 (1964) ... 單于
    情天長恨 (1964) ... 朱其明
    寶蓮燈 (1964) ... 山神
    南北喜相逢 (1964)    
    萬古流芳 (1965) ... 屠岸賈
    七七敢死隊 (1965) ... 黃振雄
    蝴蝶盃 (1965) ... 布政司董威
    小雲雀 (1965) ... 曹平清
    無敵天書(上集) (1965)    
    無敵天書(下集) (1965)    
    七重天 (1966) ... 鳳父崔森康
    書劍幽魂 (1966)    
    千手奇女子 (1966) ... 老千首領
    金手鎗 (1966)    
    通緝令 (1966) ... 倪義
    太平山八仙奇遇 (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    青青河邊草 (1966)    
    金羅漢三戲鐵觀音 (1966) ... 白骨神魔
    老夫子與大蕃薯 (1966) ... 余蛇
    女殺手 (1966)    
    黑鷹 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    金骷髏 (1967) ... 楊教授
    莫負青春 (1967)    
    黑白飛天貓 (1967)    
    藍色毒黃蜂 (1967) ... 杜國雄
    鐵膽恩仇 (1967) ... 姜華
  編劇 (8 films)
    浴室艷屍 (1952)    
    女人世界 (1952)    
    霧香港 (1952)    
    澳門大血案 (1952)    
    神犬喋血記 (1953)    
    風流魔王 (1953)    
    濟公傳 (1954)    
    唐伯虎與秋香 (1956)