Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關勇(1)
Kwan Yung (1)  ♂
Aliases:  關湧





 
Filmography (1988-2001)
 
  助理指導 (4 films)
    赤裸羔羊 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    給爸爸的信 (1995)    
  演員 (50 films)
    亡命鴛鴦 (1988)    
    殭屍叔叔 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    賭聖 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    美國少林 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    龍騰四海 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    鹿鼎記II神龍教 (1992)    
    黑越玫瑰 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    赤裸羔羊 (1992)    
    戰龍在野 (1992)    
    至尊三十六計之偷天換日 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993) ... [武師]
    濟公 (1993)    
    黑豹天下 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    男兒當入樽 (1994)    
    7金剛 (1994)    
    終極危情 (1994)    
    燈籠 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994)    
    我是一個賊 (1995)    
    狂野生死戀 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    色情男女 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    孟波 (1996)    
    97古惑仔戰無不勝 (1997)    
    我是誰 (1998)    
    我愛你 (1998)    
    玻璃樽 (1999) ... 盧乃華手下
    公元2000 AD (2000)    
    特務迷城 (2001) ... 劫魔