Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王星
Wang Hsing  ♂
Aliases:  王新(3)



 
Filmography (1980-1991)
 
  演員 (18 films)
    撫遠街大慘案 (1980)    
    上海灘大爺 (1981)    
    同班同學 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 王森
    風車與火車 (1983)    
    烽火佳人 (1987)    
    流氓世家 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    飛越陰陽界 (1989)    
    玫瑰百合牽牛花 (1989)    
    企業流氓 (1989)    
    嬰靈 (1989)    
    青春派對 (1989)    
    七月鬼門開 (1990)    
    到陰間出差 (1990)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    我在死牢的日子 (1990)    
    賭魔 (1991)