Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭惠然
Cheng Hui-Jan
Aliases:  鄭蕙然
 
Filmography (1954-1985)
 
  演員 (1 film)
    綽頭狀元 (1974)    
  燈光 (73 films)
    流水行雲 (1954)    
    原野 (1956)    
    秋鳳 (1957)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    流浪兒 (1958)    
    雙雄奪美 (1959)    
    粉紅色的兇手 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    嬌娃 (1959)    
    兩代女性 (1960)    
    考道 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    黑夜鎗聲 (1960)    
    桃花淚 (1960)    
    薔薇之戀 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    梁山伯與祝英台 (1963)    
    學府新潮 (1970)    
    我永遠記著你 (1970)    
    刀不留人 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    猛龍過江 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    精武門 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    黑夜怪客 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    小英雄大鬧唐人街 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    心魔 (1975)    
    艷窟神探 (1975)    
    密宗聖手 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    帝女花 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    貂女 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    死亡遊戲 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    雜家小子 (1979)    
    師弟出馬 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    名劍 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    夜車 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    奸人鬼 (1984)    
    上海之夜 (1984)    
    反斗妹 (1985)