Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
茅蘆
Mao Lu (2)
Aliases:  茅盧,  茅廬
 
Filmography (1949-1983)
 
  製片 (13 films)
    夜半歌聲 (1956)    
    桃花淚 (1960)    
    蜜月風波 (1960)    
    陌生人 (1969)    
    鐵娃 (1973)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    大千世界 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    秋霞 (1976)    
    破戒 (1977)    
    師弟出馬 (1980)    
    A計劃 (1983)    
    生死決 (1983)    
  副導演 (5 films)
    明天 (1952)    
    海角芳魂 (1954)    
    誘惑 (1954)    
    人鬼戀 (1954)    
    好女兒 (1956)    
  演員 (5 films)
    閨房樂 (1953)    
    流鶯曲 (1954) ... 待役
    小樓春曉 (1954) ... 職員乙
    夜半歌聲 (1962)    
    飛燕金刀 (1969) ... 金少爺友丙
  場記 (8 films)
    瓊樓恨 (1949)    
    說謊世界 (1950)    
    不知道的父親 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    風華絕代 (1953)    
    白衣紅淚 (1953)    
    富貴花 (1953)    
    流鶯曲 (1954)