Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張正國
Jang Jeong-Kuk  ♂
Aliases:  장정국





 
Filmography (1969-1982)
 
  演員 (26 films)
    蛇女 (1969)    
    盲劒鳳舞 (1969)    
    千年狐 (1971)    
    山東響馬 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    黃砂塵 (1973)    
    黑豹 (1974)    
    少林殺戒 (1975)    
    強人的墳墓 (1975)    
    女子跆拳群英會 (1975)    
    大逃出 (1975)    
    特命 (1976)    
    北少林 (1976)    
    密命客 (1976)    
    少林門 (1976)    
    黑龍河 (1976)    
    雪中梅 (1976)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    五大弟子 (1978)    
    鐵膽英雄 (1978)    
    鷹拳 (1980)    
    月光雙手 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    盲龍啞虎 (1982)