Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢森
Chin Sam
 
Filmography (1972-1983)
 
  副導演 (1 film)
    半斤八兩 (1976)    
  美術 (22 films)
    金旋風 (1972)    
    跆拳震九州 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    龍爭虎鬥 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    大千世界 (1975)    
    直搗黃龍 (1975)    
    帝女花 (1976)    
    少林門 (1976)    
    半斤八兩 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    密宗聖手 (1976)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    錢作怪 (1980)    
    夜車 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    生死決 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)