Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾良
Chung Liang
 
Filmography (1953-1976)
 
  製片 (2 films)
    孫悟空七打九尾狐 (1964)    
    孫悟空七鬥八大仙 (1965)    
  副導演 (16 films)
    糊塗金龜婿 (1961)    
    浴室飛屍 (1962)    
    人頭馬 (1969)    
    殺機 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    太陰指 (1972)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    丁一山 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    七面人 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
  場記 (13 films)
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953)    
    荔鏡緣(上集) (1954)    
    百里奚忘恩負義 (1957)    
    血洒情花 (1959)    
    假鳳虛凰 (1959)    
    南北和 (1961)    
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    夜半歌聲 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    秋霞 (1976)    
  服裝 (1 film)
    酒色財氣 (1957)