Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
霍建起(1)
Huo Jianqi  ♂

 
Filmography (1984-2016)
 
  導演 (12 films)
    歌手 (1996)    
    贏家 (1996)    
    那山那人那狗 (1999)    
    藍色愛情 (2000)    
    生活秀 (2002)    
    暖 (2003)    
    情人結 (2005)    
    台北飘雪 (2009)    
    鞦之白華 (2011)    
    蕭紅 (2013)    
    1980年代的愛情 (2015)    
    大唐玄奘 (2016)    
  美術 (7 films)
    獵場扎撒 (1984)    
    九月 (1984)    
    盜馬賊 (1986)    
    失戀者 (1987)    
    遭遇激情 (1991)    
    神秘夫妻 (1991)    
    北京痴男怨女 (1993)