Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚綺雲
Yiu Yee-Wan  ♀

 
Filmography (1954-1965)
 
  演員 (42 films)
    自梳女 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    夜祭金嬌 (1954)    
    銀河抱月 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    後窗 (1955)    
    女大女世界 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    嬌嬌女 (1956)    
    花好月圓 (1956) ... 採蓮女
    釵頭鳳 (1957)    
    陳宮罵曹 (1957)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    金殿福星 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    芙蓉傳 (1959) ... 秋香
    出嫁從夫 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    琴挑誤(上集) (1960)    
    娘子軍封王 (1960) ... 歌姬
    琴挑誤(下集) (1960)    
    雷雨之夜 (1960) ... 女職員
    山盟海誓 (1961)    
    古廟幽魂 (1961) ... 阿蓮
    姻緣路情殺案 (1961) ... 婢女
    似水流年 (1962)    
    鬼俠 (1962) ... 牧羊仙子紫丁香
    富貴榮華第一家 (1962)    
    仗義還妻(上集) (1962) ... 蝶仁
    女附馬金殿鳴冤 (1962) ... 宮女甲
    一對好冤家 (1963)    
    南龍北鳳 (1963) ... 阿蘭
    清官斬孝女 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963) ... 春桃
    一彎眉月伴寒衾 (1964)    
    柳葉刀 (1964) ... 金娥
    苦戀 (1964) ... 阿玉
    三姑嫂(下集) (1965)