Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙存(1)
Chiu Chuen
Aliases:  趙全
 
Filmography (1949-1969)
 
  化妝 (1 film)
    怪俠赤屠龍 (1960)    
  美術 (43 films)
    雙喜臨門 (1949)    
    天河配 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    紅娘 (1958)    
    生死連枝(下集大結局) (1959)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    生死連枝(上集) (1959)    
    蛋家公主爭駙馬 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    除卻巫山不是雲 (1959)    
    荒島驚魂 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    十大姐 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    屠龍女三鬥粉金剛 (1960)    
    天山雙孤鬥屠龍(上集) (1960)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    母愛 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    車底驚魂 (1962)    
    紅孩兒 (1962)    
    夜夜望娘婦 (1962)    
    破鏡重圓 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    亂拜石榴裙 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    天降福星 (1963)    
    龍鳳呈祥 (1964)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    追兇記 (1965)    
    芙蓉仙子 (1966)    
    玉女追兇 (1966)    
    小武士 (1969)    
    玉女劍 (1969)