Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁潄華
Leung Sau-Wah  ♀
Aliases:  梁漱華,  梁拑
 
Filmography (1964-1968)
 
  舞蹈指導 (14 films)
    血濺牡丹紅 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    孝女珠珠 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    女鐵膽 (1967)    
    花月佳期 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    蓬門淑女 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    迷人小鳥 (1967)    
    那個少女不多情 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    紫色風雨夜 (1968)    
    鎖著的新娘 (1968)    
  演員 (7 films)
    兔女郎 (1967) ... 三小姐
    蓬門淑女 (1967) ... 阿香
    鳳舞驚魂 (1967) ... 莊蓮娜
    我的愛人就是你 (1967)    
    艷陽天 (1967)    
    玉樓三鳳 (1968) ... 葉老師
    鎖著的新娘 (1968)