Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
游冠人
Yu Kuan-Jen
 
Filmography (1966-1981)
 
  監製 (1 film)
    江湖小浪子 (1981)    
  導演 (15 films)
    金色情奪戰 (1966)    
    糊塗兄弟 (1966)    
    為君心悲傷 (1967)    
    幪面客 (1968)    
    難忘負心人 (1968)    
    永遠愛著妳 (1968)    
    不要恨我 (1969)    
    情難守 (1969)    
    美夢連床 (1972)    
    狂小子大色魔 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    天龍地虎 (1974)    
    日月童子 (1976)    
    少女殉情記 (1980)    
    江湖小浪子 (1981)    
  編劇 (2 films)
    糊塗兄弟 (1966)    
    美夢連床 (1972)