Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅正廷
Law Ching-Ting
Aliases:  羅正庭
 
Filmography (1955-1977)
 
  配樂 (37 films)
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    鐵咀雞 (1956)    
    司馬相如 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    花債狀元還 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    雙孝子劈棺救母 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    挖目保山河 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    薄命紅顏 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)    
    女大女世界 (1964)    
    情俠鬧璇宮 (1967)    
    紫釵記 (1977)