Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
溫文(2)
Wan Man
 
Filmography (1936-1972)
 
  美術 (117 films)
    血酒金錢 (1936)    
    南島相思曲 (1947)    
    滿江紅 (1949)    
    鬥氣夫妻 (1949)    
    海外尋夫 (1950)    
    冬去春來 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    亂世英雄 (1950)    
    珠江淚 (1950)    
    血淚洗殘脂 (1950)    
    火鳳凰 (1951)    
    難為了媽媽 (1951)    
    冷桃源 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    江湖兒女 (1952)    
    歌聲淚影(下集) (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    一丈紅 (1952)    
    歌聲淚影(上集) (1952)    
    艷曲醉郎心 (1952)    
    一板之隔 (1952)    
    光緒王夜祭珍妃 (1952)    
    摩登新娘 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    敗家仔 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    粉蝶鬧香城 (1953)    
    青春頌 (1953)    
    風塵俠犬 (1953)    
    水紅菱 (莫愁巷) (1953)    
    百寶圖 (1953)    
    出籠鳥 (1953)    
    再生花 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    錦繡人生 (1954)    
    桃紅柳緣燕嬉春 (1954)    
    十載尋夫記 (1954)    
    燕雙飛 (1954)    
    家家戶戶 (1954)    
    落花流水 (1954)    
    改期結婚 (1954)    
    愛(上集) (1955)    
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    愛(下集) (1955)    
    闔第光臨 (1955)    
    水火之間 (1955)    
    山河戀 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    陳世美與秦香蓮 (1955)    
    閃電戀愛 (1955)    
    一年之計 (1955)    
    寂莫的心 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    夜夜念奴嬌 (1956)    
    莪愛薄情郎 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    花好月圓 (1956)    
    牆 (1956)    
    新婚第一夜 (1956)    
    孔雀屏 (1956)    
    烈女春香 (1957)    
    風塵尤物 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    包公合珠記 (1957)    
    婦唱夫隨 (1957)    
    男大當婚 (1957)    
    太太傳奇 (1957)    
    雪中蓮 (1957)    
    仙女戲魔王 (1957)    
    玉手擒兇 (1958)    
    屍變 (1958)    
    情竇初開 (1958)    
    未出嫁的媽媽 (1958)    
    柳暗花明 (1958)    
    夜夜盼郎歸 (1958)    
    真假千金 (1959)    
    金屋夢 (1959)    
    甜甜蜜蜜 (1959)    
    小月亮 (1959)    
    青春幻想曲 (1959)    
    同心結 (1959)    
    野玫瑰 (1959)    
    有女初長成 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    蘭閨陰影 (1961)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    山盟海誓 (1961)    
    古廟幽魂 (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    秋風秋雨 (1962)    
    殘月離魂 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    嬌滴滴小姐 (1963)    
    萬劫鴛鴦 (1963)    
    薄命紅顏 (1963)    
    武當飛鳳(下集) (1964)    
    大少奶 (1964)    
    一夜恩情 (1964)    
    自君別後 (1964)    
    女大女世界 (1964)    
    鬼新娘 (1964)    
    刀劍雙蘭 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    秋雨春心 (1969)    
    群芳譜 (1972)    
  演員 (3 films)
    前程萬里 (1941)    
    火 (1956) ... 老九
    鄰家有女初長成 (1957)