Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
藍白
Lan Pai  ♂





 
Filmography (1955-1977)
 
  美術 (12 films)
    我是一個女人 (1955)    
    玫瑰岩 (1956)    
    新寡 (1956)    
    日出 (1956)    
    少奶奶之謎 (1956)    
    女子公寓 (1956)    
    鳴鳳 (1957)    
    丁香姑娘 (1957)    
    小鴿子姑娘 (1957)    
    逆旅風雲 (1957)    
    紅燈籠 (1957)    
    王老五之戀 (1959)    
  演員 (12 films)
    大兒女經 (1955)    
    新婚第一夜 (1956) ... 阿根
    雪中蓮 (1957) ... 警察
    夜夜盼郎歸 (1958) ... 同學乙
    阿Q正傳 (1958)    
    一夜難忘 (1961)    
    浪子雙娃 (1962)    
    董小宛 (1963) ... 吳次尾
    螅蟀皇帝 (1966) ... 漁民
    大瘋俠 (1968) ... 李敏兒
    雨夜殺手 (1974)    
    跳躍的愛情 (1977)