Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐昕
Felicia Tong Yan
 
Filmography (2001-2016)
 
  副導演 (12 films)
    慳錢家族 (2002)    
    我老婆唔夠秤 (2002)    
    異度空間 (2002)    
    失憶界女王 (2003)    
    安娜與武林 (2003)    
    三更2 (2004)    
    春田花花同學會 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    生日快樂 (2007)    
    安娜與安娜 (2007)    
    武術 (2011)    
    聽風者 (2012)    
  總策劃 (1 film)
    七月與安生 (2016)    
  第二副導演 (1 film)
    飛鷹 (2004)    
  第一副導演 (2 films)
    餃子 (2004)    
    馬己仙峽道 (2007)    
  演員 (3 films)
    馬己仙峽道 (2007)    
    血滴子 (2012)    
    流金 (2016)    
  場記 (2 films)
    九龍冰室 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)