Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高寶雲
Prudence Kao Pao-Yun  ♀


 
Filmography (2000-2017)
 
  製片 (11 films)
    情義我心知 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    小心眼 (2007)    
    醒獅 (2007)    
    阿飛 (2008)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    出軌的女人 (2011)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    太極1從零開始 (2012)    
    不二神探 (2013)    
    俠盜聯盟 (2017)    
  演員 (8 films)
    中華賭俠 (2000)    
    情迷大話王 (2001) ... 牛太太
    幽靈情書 (2001) ... 史姐
    有情飲水飽 (2001) ... 大肚婆
    不死情謎 (2001)    
    絕種好男人 (2003) ... 豬腩肉
    遊龍戲鳳 (2009)    
    跳出去 (2009)