Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金峰
Chin Feng (1)  ♂
Aliases:  方銳





 
Filmography (1953-1984)
 
  化妝 (1 film)
    馬來亞狂戀 (1960)    
  副導演 (5 films)
    蠱 (1981)    
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    魔 (1983)    
    走火炮 (1984)    
  場記 (3 films)
    惡爺 (1980)    
    邪 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
  演員 (88 films)
    青春頌 (1953) ... 男同學乙
    再春花 (1954) ... 建中
    春色惱人 (1956)    
    薔薇處處開 (1956)    
    夜半歌聲 (1956)    
    採西瓜的姑娘 (1956) ... 陶金生
    葡萄仙子 (1956) ... 楊少華
    滿庭芳 (1957)    
    阿里山之鶯 (1957) ... 趙虎
    風兩桃花村 (1957) ... 徐大風
    郎如春日風 (1957)    
    珊瑚 (1958)    
    銀海笙歌 (1958)    
    一見鍾情 (1958) ... 分飾貝志明, 楊定華
    鳳凰于飛 (1958)    
    血影燈 (1958) ... 阿金
    地下火花 (1958) ... 陳鍚琳
    美人魚 (1959) ... 丁雲翔
    百鳥朝鳳 (1959)    
    噴火女郎 (1959) ... 小胡
    豆腐西施 (1959)    
    百花公主 (1959) ... 方煥文
    翠崗浴血記 (1960)    
    情敵 (1960) ... 陳英武
    私戀 (1960) ... 分飾俞育德, 俞文德
    紅樓電影 (1960)    
    青城十九俠 (1960) ... 金泰
    馬來亞狂戀 (1960) ... 陳夢萍
    小鳥依人 (1960)    
    刀光劍影 (1960) ... 金泰
    自由戀愛 (1960)    
    碧水紅蓮 (1960) ... 方震
    入室佳人 (1960) ... 金劍雲
    古墓俠侶 (1961) ... 劉血仇
    妖女何月兒 (1961)    
    艇屋龍虎鬥 (1962)    
    那個不多情(續集) (1962)    
    茶山情歌 (1962)    
    鳳還巢 (1963)    
    夜半驚魂 (1963)    
    南北兩家親 (1964) ... 卜華生
    新啼笑姻緣 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964) ... 秦鳳笙
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    宋宮秘史 (1965)    
    蝴蝶盃 (1965) ... 田玉川
    心花朵朵開 (1965) ... 張保羅
    女秀才 (1966)    
    歡樂青春 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 最低領袖
    藍與黑(上) (1966) ... 最低領袖
    星月爭輝 (1967) ... 吳鵬
    少年十五二十時 (1967) ... 劉定宜
    船 (1967)    
    菁菁 (1967)    
    七俠五義 (1967) ... 宋仁宗
    龍虎溝 (1967)    
    狐俠 (1968) ... 凌偉晴
    春暖花開 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    諜海花 (1968) ... 李源明
    三燕迎春 (1968) ... 郭志雄
    釣金龜 (1969)    
    遺產伍億圓 (1970) ... 蔣彬
    雙喜臨門 (1970) ... 朱國楝
    海外情歌 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    齊人樂 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    Aorm Aok Jao Praya (1972)    
    年輕人 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    香港式的偷情 (1973) ... 錢立品
    戀情三千里 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    土匪 (1973)    
    天網 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    香港式離婚 (1976)    
    年輕人的愛 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    邊城 (1984)