Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李水合
Li Shui-He  ♂

 
Filmography (2003-2015)
 
  監製 (6 films)
    欠我十萬零五韆 (2009)    
    愛情故事 (2009)    
    午夜心跳 (2010)    
    我們畢業的夏天 (2010)    
    荒島情未了 (2012)    
    功夫戰鬥機 (2013)    
  製片 (1 film)
    江北好人 (2007)    
  策劃 (1 film)
    追影 (2009)    
  執行監製 (1 film)
    全城戒備 (2010)    
  出品人 (21 films)
    暖春 (2003)    
    小偷捉賊記 (2003)    
    明天我愛你 (2003)    
    公主復仇記 (2004)    
    少年陳真 (2004)    
    愛與勇氣 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    神經俠侶 (2005)    
    心急吃不了熱豆腐 (2005)    
    摯愛 (2005)    
    紅孩兒:決戰火焰山 (2005)    
    千杯不醉 (2005)    
    不停站的列車 (2006)    
    剃頭匠 (2006)    
    繳槍不殺 (2006)    
    夜襲 (2007)    
    江北好人 (2007)    
    旗鱼 (2008)    
    狂蟒驚魂 (2008)    
    欠我十萬零五韆 (2009)    
    默守那份情 (2015)