Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
程剛
Cheng Kang  ♂





 
Filmography (1950-1992)
 
  動作設計 (1 film)
    紅粉兵團 (1982)    
  故事 (1 film)
    恩重情深 (1951)    
  導演 (35 films)
    斷腸母子心 (1951)    
    春到人間 (1951)    
    兒女情長 (1952)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    世代冤仇兒女情 (1959)    
    心心相印 (1959)    
    風流鐵漢 (1967)    
    神刀 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    小孩與狗 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    群英會 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    天網 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    流氓皇帝 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    八萬罪人 (1979)    
    流氓千王 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    教兄 (1981)    
    酒色財氣 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    賭鬼 (1992)    
  演員 (10 films)
    恩重情深 (1951)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    天網 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    流氓皇帝 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
  策劃 (3 films)
    十二金牌 (1970)    
    紅粉兵團 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
  編劇 (96 films)
    夜半鐘聲 (1950)    
    崑崙女俠血戰燕子盜 (1950)    
    天涯何虎再相逢 (1950)    
    李鐵北海斬妖龍 (1950)    
    錦繡年華(下集) (1951)    
    野花那有家花香 (1951)    
    第七奇人 (1951)    
    錦繡年華(上集) (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    海棠花濺淚 (1952)    
    難為了爸爸 (1952)    
    兒女情長 (1952)    
    如意吉祥 (1952)    
    我結婚十年 (1952)    
    別讓丈夫知道 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    花開燕子歸 (1952)    
    冷月伴郎歸 (1952)    
    迷姬 (1952)    
    女少爺 (1952)    
    新婚記 (1953)    
    火樹銀花相映紅 (1953)    
    往事知多少 (1953)    
    兩面人 (1953)    
    有心唔怕遲 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    百變婦人心 (1954)    
    人隔萬重山 (1954)    
    父與子 (1954)    
    一曲難忘 (1954)    
    芸娘 (1954)    
    長生塔 (1955)    
    胭脂虎 (1955)    
    兒女情深 (1955)    
    孤星血淚 (1955)    
    後窗 (1955)    
    秋海棠 (1955)    
    瓦鬼還魂 (1956)    
    雷雨 (1957)    
    春光無限好 (1957)    
    無情大海有情天 (1957)    
    小婦人 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
    給我一個吻 (1958)    
    偷情記 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    再世奇緣 (1960)    
    秘密三女探 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    神童追兇 (1961)    
    金蘭花(上集) (1961)    
    金蘭花(下集) (1961)    
    孽海遺恨(下集) (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    孽海遺恨(上集) (1962)    
    痴情兒女 (1963)    
    春到人間 (1963)    
    女偵探 (1963)    
    海 (1963)    
    瘋婦 (1964)    
    一毛錢 (1964)    
    秘密文件三零三 (1964)    
    秘密文件303 (1964)    
    戰地奇女子 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    七七敢死隊 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    西遊記 (1966)    
    鐵扇公主 (1966)    
    盤絲洞 (1967)    
    三更冤 (1967)    
    連瑣 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    女兒國 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    神刀 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    十二金牌 (1970)    
    群英會 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    天網 (1974)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    香港奇案 (1976)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    大賭場 (1981)    
    教兄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)