Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳敬(2)
Chan King (2)
 
Filmography (1968-1980)
 
  製片 (29 films)
    武林大決鬥 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    怪劍 (1968)    
    毒龍刀 (1968)    
    大破誅仙陣 (1969)    
    浪子與修女 (1971)    
    巴士站 (1971)    
    辣手強徒 (1972)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    女魔 (1974)    
    販賣人口 (1974)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大毒后 (1976)    
    入冊 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    懲罰 (1980)    
    有料到 (1980)    
    踢竇 (1980)