Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳敬(2)
Chan King (2)
 
Filmography (1968-1980)
 
  製片 (30 films)
    怪劍 (1968)    
    毒龍刀 (1968)    
    武林大決鬥 (1968)    
    紅花血劍 (1968)    
    大破誅仙陣 (1969)    
    巴士站 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    偷歡陷阱 (1972)    
    辣手強徒 (1972)    
    搖錢樹 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    賊殺賊 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    販賣人口 (1974)    
    女魔 (1974)    
    遊戲人間三百年 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    大毒后 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    入冊 (1977)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    出閘虎 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    懲罰 (1980)    
    有料到 (1980)    
    踢竇 (1980)