Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝之
Hsieh Chih  ♂





 
Filmography (1952-1981)
 
  製片 (13 films)
    長髮姑娘 (1975)    
    神打 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    決殺令 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林醉八拳 (1981)    
  演員 (47 films)
    此恨綿綿 (1952) ... 羅叔民
    名女人別傳 (1953) ... 宋貴蔭
    生死戀 (1953)    
    霧夜情殺案 (1954)    
    鄭成功 (1954) ... 盧若騰
    新玉堂春 (1954) ... 沈友
    傳統 (1955) ... 小楊
    有口難言 (1955) ... 唱片經理
    面子問題 (1956) ... 范仲文
    梅姑 (1956)    
    紅紅 (1956) ... 周子春
    長巷 (1956) ... 長婿
    野火 (1957) ... 楊晉德
    游龍戲鳳 (1957)    
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957) ... 筱二哥
    血洒情花 (1959) ... 劉智民
    情深似海 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    野玫瑰之戀 (1960)    
    人秘書艷史 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    桃李爭春 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)    
    武則天 (1963)    
    玉堂春 (1964)    
    血手印 (1964)    
    痴情淚 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    宋宮秘史 (1965)    
    風流鐵漢 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    桃李春風 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    瘋狂殺手 (1971) ... 林太清
    三十六殺手 (1971) ... -
    鬼怒川 (1971)    
    酒色財氣 (1972) ... 醫生
    金旋風 (1972)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    殘酷姦殺案 (1979) ... 警政署長