Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯婉(2)
Tong Yuen (2)
Aliases:  湯倩萍,  湯圓
 
Filmography (1959-1981)
 
  化妝 (1 film)
    苦戀 (1964)    
  副導演 (15 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    大海盜 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    後生 (1975)    
    死囚 (1976)    
    洪熙官 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    中華丈夫 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    無招勝有招 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
  場記 (28 films)
    人倫 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    一命三兇手 (1959)    
    兩個大老襯 (1959)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    火窟幽蘭 (1961)    
    金刀奇俠 (1961)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    斷橋產子 (1962)    
    富貴神仙 (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    工廠少爺 (1963)    
    龍女三娘 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)    
    秋葉盟 (1964)    
    都市狂想曲 (1964)    
    最長的一夜 (1965)    
    空谷蘭 (1966)    
    太極門 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    風塵客 (1968)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    聾啞劍 (1971)    
    成記茶樓 (1974)    
    香港奇案 (1976)    
    蛇形醉步 (1980)    
    破戒大師 (1980)