Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭智榮
Ciff Chang Chi-Wing
 
Filmography (1982-2010)
 
  攝影 (4 films)
    終極強姦獸性誘惑 (2001)    
    聊齋誌異之孽慾孤鬼 (2002)    
    Big波誘惑 (2002)    
    極慾燃燒 (2003)    
  道具 (28 films)
    夜驚魂 (1982)    
    停不了的愛 (1984)    
    反斗妹 (1985)    
    中華戰士 (1987)    
    良宵花弄月 (1987)    
    最後勝利 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    警察故事續集 (1988)    
    胭脂扣 (1988)    
    追女重案組 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    至尊無上 (1989)    
    天師捉姦 (1990)    
    逃學威龍 (1991)    
    聊齋花弄月 (1991)    
    妖獸都市 (1992)    
    唐伯虎點秋香 (1993)    
    東方不敗─風雲再起 (1993)    
    一代梟雄之三支旗 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    新天龍八部之天山童姥 (1994)    
    宋家皇朝 (1997)    
    完美情人 (2001)    
    唐伯虎點鞦香2 (2010)    
    龍鳳店 (2010)