Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
丁零
Ting Ling (1)  ♂

 
Filmography (1948-1963)
 
  副導演 (5 films)
    狄青 (1949)    
    別離人對奈何天 (1951)    
    五虎斷魂 (1951)    
    春宵醉玉郎 (1952)    
    不如歸 (1954)    
  導演 (3 films)
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    王先生與肥陳 (1955)    
    續黃飛鴻傳 (1955)    
  演員 (23 films)
    接財神 (1948) ... 職員
    狄青 (1949) ... 張忠
    西施 (1949)    
    郎是春日風 (1949) ... 壯漢
    紫霞杯 (1949) ... 歹徒乙
    血滴子(上集) (1949) ... 曾仁虎
    有冤無路訴 (1949)    
    火燒少林寺 (1950)    
    重生 (1950) ... 黃義強
    金鎖記 (1950)    
    天涯何虎再相逢 (1950) ... 醫生
    法網難逃 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    血染杜鵑紅 (1951) ... 王偉
    銀海春光 (1951) ... 副導演
    別離人對奈何天 (1951)    
    春宵醉玉郎 (1952) ... 司徒飛
    春宵醉玉郎 (1952)    
    黃飛鴻血染芙蓉谷 (1952)    
    不如歸 (1954) ... 林醫生
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    八表雄風 (1963) ... 太本
  編劇 (2 films)
    風火送慈雲(上集) (1950)    
    王先生與肥陳 (1955)