Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊柏榮
Yeung Pak-Wing
Aliases:  楊百榮,  楊羉a
 
Filmography (1947-1979)
 
  剪接 (106 films)
    女羅賓漢 (1947)    
    妙善公主 (1957)    
    天堂兒女 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    蘆林會 (1960)    
    人頭告御狀(上集) (1960)    
    小俠白金龍 (1961)    
    石鬼仔出世 (1962)    
    薛剛反唐 (1962)    
    潮州女狀元 (1962)    
    方世玉武當山招親 (1962)    
    釵頭鳳 (1962)    
    危巢小鳳 (1962)    
    李子長活畫 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    人咬狗 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    濟公活佛 (1964)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    紅男綠女 (1965)    
    真假金牡丹 (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    共傘奇緣 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    好好運 (1965)    
    紫釵記 (1965)    
    兩湖十八鏢(上集) (1966)    
    兩湖十八鏢(下集) (1966)    
    通緝令 (1966)    
    殘花淚 (1966)    
    歷劫紅顏 (1966)    
    樓上樓下兩相親 (1966)    
    法網情絲 (1966)    
    工廠三小姐 (1967)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    浪子佳人 (1968)    
    忘不了妳 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968)    
    獨腳龍 (1968)    
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968)    
    黃飛鴻威震五羊城 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    神威寶刀 (1969)    
    小武士 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    謎俠 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    黑沙村大決鬥 (1969)    
    成家立室 (1969)    
    王者神劍 (1969)    
    飛女正傳 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    黃飛鴻虎鶴鬥五狼 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    蓋世刀王 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969)    
    我永遠記著你 (1970)    
    大遊俠 (1970)    
    不敢回家的少女 (1970)    
    橫衝直撞七色狼 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    七擒七縱七色狼 (1970)    
    黃飛鴻勇破烈火陣 (1970)    
    浪子與修女 (1971)    
    活閻王 (1971)    
    鐵腿降魔 (1971)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    中國人 (1972)    
    忠義門 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    拳門 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    大盜 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    擂台 (1972)    
    虎虎虎 (1973)    
    心有千千結 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    星星星 (1974)    
    猛獅 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    龍騰虎躍 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    吾土吾民 (1975)    
    三笑姻緣 (1975)    
    男歡女愛 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    大鄉里與掃街添 (1976)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    鐵拳 (1979)