Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁容
Yung Yung (1)
 
Filmography (1947-1959)
 
  演員 (22 films)
    香草美人 (1947) ... 彭亦桐
    地底迷宮 (1948)    
    雙人頭賣武 (1948)    
    胭脂八陣圖 (1948)    
    腸斷跳樓人 (1948)    
    四大天王 (1948)    
    大四喜 (1949) ... 歌舞班主
    蕭月白(下集大結局) (1949) ... 于立凡
    蕭月白(上集) (1949) ... 于立凡
    烏龍夫妻 (1950)    
    五福臨門 (1950) ... 馬福伯
    對錯親家 (1951) ... 翁重
    食飯神仙 (1951)    
    銀河抱月 (1955) ... 女同居
    人面桃花相映紅 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    星洲艷跡 (1956) ... 阿金
    八美戲狀元 (1957)    
    甜姐兒 (1957)    
    南洋阿伯 (1958)    
    小歌女 (1958)    
    多情B侁替n (1959)