Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
小老虎
Siu Lo-Fu  ♂





 
Filmography (1948-1971)
 
  動作設計 (5 films)
    方世玉與苗翠花 (1948)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    新肉山藏妲己 (1958)    
    矇查查發達 (1968)    
  演員 (53 films)
    飛金剛大戰牛魔王 (1948) ... 牛魔黨徒
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 武官
    火燒少林寺 (1950)    
    歷刼英雄 (1953)    
    方世玉與胡惠乾 (1955) ... 機房仔
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 打手
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 叔公松
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 興徒丙
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 蝦頭
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 小蛟龍
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 石古徒
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 打手丙
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 九仔
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 鐵鎚九
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 打手
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 阿福
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 老虎仔
    打劫陰司路 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 海盜丙
    財星高照 (1957)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958)    
    猩猩王大鬧天宮 (1959) ... 孫悟空
    武林十三劍(下集) (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    黃飛源大破五虎陣 (1961)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    白骨魔鞭 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    鐵膽 (1966)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    君子劍 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    血符門 (1971)