Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李明(2)
Li Ming (1)  ♂
 
Filmography (2004-2016)
 
  監製 (3 films)
    新江山美人 (2004)    
    新傾國傾城 (2005)    
    幸福額度 (2011)    
  執行監製 (1 film)
    將愛情進行到底 (2011)    
  出品人 (14 films)
    花木蘭 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    嘻遊記 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    劍雨 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    武林外傳 (2011)    
    幸福額度 (2011)    
    黃金大劫案 (2012)    
    太平輪(上) (2014)    
    霧鎖黎明 (2015)    
    太平輪·彼岸 (2015)    
    恐怖將映 (2016)