Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍灼華
Wu Cho-Hua
 
Filmography (1939-1979)
 
  攝影 (50 films)
    七姐嫁八仙 (1939)    
    良宵花弄月 (1952)    
    虎落平陽 (1952)    
    狀元狀扁女狀元 (1956)    
    沙三少情殺譚阿仁 (1959)    
    鳳還巢 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    七仙女 (1964)    
    雙鳳奇緣 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    魂斷奈何天 (1966)    
    女秀才 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    新陳三五娘 (1967)    
    儒俠 (1967)    
    催命符 (1967)    
    女俠黑蝴蝶 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    毒龍潭 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    影子神鞭 (1971)    
    火併 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    冰天俠女 (1971)    
    林沖夜奔 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    群英會 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972)    
    小雜種 (1973)    
    土匪 (1973)    
    舞衣 (1974)    
    天網 (1974)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    狐天狐地 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    猩猩王 (1977)    
    人鬼蛇狐大決鬥 (1978)    
    龍形虎步千里追 (1979)