Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
邵漢生
Siu Hon-Sang  ♂





 
Filmography (1952-1973)
 
  動作設計 (3 films)
    搶新郎 (1958)    
    碧波仙侶 (1960)    
    英雄兒女 (1965)    
  製片 (1 film)
    十個肥女嫁廋郎 (1952)    
  演員 (87 films)
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955) ... 徐恩
    長生塔 (1955)    
    後窗 (1955)    
    銀鳳 (1955)    
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 馬如龍
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    黃飛鴻花艇風雲 (1956)    
    勾魂使者 (1956)    
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 大舊操
    高君保私探營房 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 梁差頭
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 趙大牛
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956) ... 紅眉
    生死同心 (1956)    
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 趙勤
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 百足王
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 黃弼生
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956)    
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956) ... 蛇王耀
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956) ... 譚山
    黃飛鴻擂台比武 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 赤鬚龍
    信陵君竊符救趙 (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    無情大海有情天 (1957) ... 夥計
    仙女戲魔王 (1957) ... 獵人
    鄰家有女初長成 (1957)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 周瀾
    胭脂馬三鬥黃飛鴻 (1957)    
    橫霸七省勝字旗 (1957)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 白毛虎
    烽火佳人 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959) ... 應修陽
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    江湖三女俠(下集) (1960) ... 內廷侍衞
    神鵰俠侶下集 (1960)    
    江湖三女俠(上集) (1960)    
    神童靈犬擒兇記 (1960)    
    神鵰俠侶 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    碧波仙侶 (1960) ... 天將
    我要活下去 (1960)    
    龍鳳劍(上集) (1961) ... 黑狐
    仙鶴神針(續集) (1961)    
    鴛鴦刀(上集) (1961)    
    龍鳳劍(下集) (1961) ... 白狐
    太平天國女英雄 (1961) ... 伊克將軍
    天下第一劍(下集) (1961) ... 大煙斗周雲山
    鴛鴦刀(下集) (1961)    
    仙鶴神針 (1961)    
    天下第一劍(上集) (1961) ... 大煙斗周雲山
    崑崙七劍鬥五龍 (1961) ... 天池一老沈懷良
    殺人王大戢扭計深 (1961)    
    五嶽英雄傳 (1961) ... 銀髯公萬勝雄
    仙笛神龍(上集) (1961) ... 老樵夫萬松年
    丹鳳屠龍劍 (1961)    
    仙鶴神針(大結局) (1962)    
    蛇女飛魔 (1962)    
    雙劍盟(大結局) (1962)    
    劍姑七友奇遇記 (1962)    
    劍姑七友傳 (1962)    
    神偷情賊(下集) (1962)    
    雙劍盟(上集) (1962)    
    神偷情賊(上集) (1962)    
    天山神俠 (1962)    
    刀劍緣(下集) (1963)    
    刀劍緣(上集) (1963)    
    武當七俠 (1963) ... 周大雄
    半劍一鈴(上集) (1963)    
    碧血金釵(下集) (1963) ... 天玄道
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    雪花神劍(三集大結局) (1964) ... 少林僧
    雪花神劍(大結局) (1964)    
    馬陵道 (1965) ... 田忌
    英雄兒女 (1965) ... 衛士長
    碧眼魔女 (1967) ... -
    小金剛 (1970)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    小老虎 (1973)