Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張仲竹
Cheung Chung-Chuk
 
Filmography (1953-1977)
 
  製片 (31 films)
    黃飛鴻初試無影腳 (1954)    
    薛平貴與王寶釧 (1955)    
    故苑又逢春 (1955)    
    唔做媒人三代好 (1955)    
    梁山伯與祝英台 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    那個不多情(上下集) (1956)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956)    
    真假白金龍 (1956)    
    多情河 (1957)    
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957)    
    喜臨門 (1958)    
    何處是兒家 (1959)    
    我的愛人就是你 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    天山猿女 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    神秘的兇手? (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    第一號女賊 (1963)    
    香海情潮 (1963)    
    工廠皇后 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    神劍王子 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
  監製 (4 films)
    搖山奪艷記 (1953)    
    趙飛燕 (1956)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
  出品人 (2 films)
    雙龍屠虎 (1974)    
    龍王三太子 (1977)