Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李蘇
Lee So (1)
 
Filmography (1952-1964)
 
  演員 (1 film)
    星島紅船 (1955)    
  配樂 (35 films)
    歌唱十二釵 (1952)    
    人望高處 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    王老虎搶親 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    荊釵記 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    孤兒救祖 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    搶老婆 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    錦繡天堂 (1964)