Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃學莘
Wong Hok-San (1)
 
Filmography (1958-1988)
 
  美術 (36 films)
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    眼兒媚 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    慈母頑兒 (1958)    
    豪門夜宴 (1959)    
    王老五之戀 (1959)    
    同命鴛鴦 (1960)    
    飛燕迎春 (1960)    
    佳人有約 (1960)    
    碧波仙侶 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    美人計 (1961)    
    浪子雙娃 (1962)    
    亂點鴛鴦 (1962)    
    對窗戀 (1962)    
    十夜柔情 (1962)    
    招郎入舍 (1963)    
    劉海遇仙記 (1963)    
    金鷹 (1964)    
    男婚女嫁 (1964)    
    男男女女 (1964)    
    珍珠魔鬼火 (1964)    
    含苞待放 (1966)    
    螅蟀皇帝 (1966)    
    未婚夫妻 (1966)    
    鴛鴦帕 (1966)    
    玉女芳踪 (1969)    
    過江龍 (1970)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    半生牛馬 (1972)    
    大風浪 (1976)    
    光棍神偷雙彩鳳 (1978)    
    少林小子 (1984)    
    童黨 (1988)