Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁廣建
Leung Kwong-Kin
 
Filmography (1950-1984)
 
  製片 (8 films)
    珍珠淚 (1965)    
    追求妙遇 (1969)    
    肝膽照江湖 (1970)    
    古鐘風雲 (1970)    
    群芳譜 (1972)    
    半生牛馬 (1972)    
    少林寺 (1982)    
    少林小子 (1984)    
  副導演 (12 films)
    慈母心 (1960)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    似水流年 (1962)    
    苦雨春風 (1962)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    歷劫花 (1963)    
    金玉滿堂 (1963)    
    秦淮世家 (1963)    
    大飯店 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
  錄音 (2 films)
    春回人間 (1954)    
    重逢 (1954)    
  導演 (1 film)
    奪命錢 (1980)    
  演員 (1 film)
    年晚錢 (1950)