Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱毅剛
Chu Ngai-Kong
Aliases:  朱剛毅
 
Filmography (1951-1977)
 
  配樂 (42 films)
    歌唱沙三少 (1951)    
    歌唱十二釵 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    插錯美人頭 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    呆佬添丁 (1957)    
    花債狀元還 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    苦盡甘來 (1958)    
    女兒香 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    鬼俠 (1962)    
    女附馬金殿鳴冤 (1962)    
    美人如玉劍如虹 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    女大女世界 (1964)    
    恨海情花 (1964)    
    錦繡天堂 (1964)    
    春色滿璇宮 (1966)    
    紫釵記 (1977)