Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李滌生
Lee Tik-Sang
 
Filmography (1949-1962)
 
  配樂 (36 films)
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949)    
    甘羅拜相 (1949)    
    孽海癡魂(下集大結局) (1949)    
    李元霸 (1949)    
    哪宅梅山收七怪 (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949)    
    丁財兩旺 (1951)    
    奇俠黑旋風 (1952)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    碧玉簪 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    傻仔洞房 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    司馬相如 (1957)    
    梁祝恨史 (1958)    
    龍飛鳳舞 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    花債狀元還 (1958)    
    阿福當兵 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    武松打虎 (1959)    
    乖侄 (1959)    
    四郎探母 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    女黑俠飛鵝嶺救夫 (1960)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    火海勝字旗 (1962)