Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關耀榮
Kwan Yiu-Wing
 
Filmography (1977-1996)
 
  製片 (2 films)
    殺手的童話 (1994)    
    運財五福星 (1996)    
  副導演 (18 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    滿天神佛 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    癲佬正傳 (1986)    
    人民英雄 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    愛的逃兵 (1988)    
    飛越危牆 (1989)    
    醉拳II (1994)    
    烈火戰車 (1995)    
    爆炸令 (1995)    
  演員 (1 film)
    愛的精靈 (1993)    
  場記 (3 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    萬人斬 (1980)    
    單程路 (1981)    
  編劇 (3 films)
    樑上君子 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    人民英雄 (1987)