Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
錢千裡
Qian Qian-Li  ♂
Aliases:  錢千里,  錢千


 
Filmography (1937-1959)
 
  副導演 (1 film)
    聶耳 (1959)    
  場記 (1 film)
    馬路天使 (1937)    
  演員 (22 films)
    馬路天使 (1937) ... 剃頭司務
    十字街頭 (1937) ... 校對
    清宮秘史 (1948)    
    國魂 (1948) ... 余元慶
    野火春風 (1948) ... 侯天生
    戀愛之道 (1949) ... 鄧醫生
    結親 (1949)    
    山河淚 (1949) ... 鄉長
    兒女英雄 (1949) ... 黃老西
    蕩婦心 (1949) ... 蔡二毛
    靜靜的嘉陵江 (1949)    
    錦繡天堂 (1949) ... 阿根
    水上人家 (1949) ... 七叔
    冬去春來 (1950)    
    小二黑結婚 (1950) ... 于福
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 老師
    血海仇 (1951)    
    勞動花開 (1953)    
    李時珍 (1956)    
    乘風破浪 (1957)    
    第三次試驗 (1958)    
    鴉片戰爭 (1959) ... 林升
  編劇 (1 film)
    第三次試驗 (1958)