Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何頌業
Ho Chung-Yip
 
Filmography (1955-1980)
 
  監製 (28 films)
    一代名花 (1955)    
    999命案 (1956)    
    鬼夜哭 (1957)    
    風月奇案 (1957)    
    血染相思谷 (1957)    
    有情人 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    情犯 (1959)    
    情天血淚 (1959)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    五月雨中花(上集) (1960)    
    良心 (1961)    
    嫂夫人 (1962)    
    幸福新娘 (1963)    
    死亡角之夜 (1964)    
    黑色的假期 (1965)    
    海棠紅 (1965)    
    遺產一百萬 (1966)    
    肉搏明月灣 (1966)    
    金鷗 (1967)    
    住家男人 (1967)    
    初歸新抱 (1968)    
    風鈴,風鈴 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    霧茫茫 (1978)    
    又是黃昏 (1978)    
    難忘的一天 (1979)    
    愛的小草 (1980)    
  出品人 (10 films)
    未曾留下地止 (1975)    
    愛情奪標 (1976)    
    甘聯珠 (1976)    
    奪愛 (1976)    
    青龍客棧 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    你笑我叫他跳 (1977)    
    滾女搵老襯 (1977)    
    笑笑小酒渦 (1978)    
    鐵燕 (1978)